Kuva: Venny Ervasti
Kuva: Venny Ervasti

OLEN OPETTAJA

Olen espoolaisen arjen asiantuntija. Koulutukseltani olen teologian maisteri, ja toimin uskonnon ja filosofian opettajana Otaniemen lukiossa. Olen unelmatyössäni, kun saan työkseni ihmetellä maailmaa ja elämän suuria kysymyksiä upeiden nuorten kanssa. 

Olen opettanut työvuosieni aikana satoja espoolaisia lapsia ja nuoria viidessä eri espoolaisessa koulussa. Olen tullut tutuiksi heidän ilojen, mutta myös heitä kohdanneitten haasteiden kanssa. Olen tutustunut moniin perheisiin ja huomannut, että kotikaupungissamme asuu upeita ihmisiä. Haluan vaikuttaa siihen, että espoolainen arki on hyvää elää ja espoolaiset koulut ovat maailman parhaita kouluja käydä jatkossakin.


OLEN VAIMO JA ÄITI

Olen ollut naimisissa diplomi-insinööri mieheni kanssa 21 vuotta ja koko sen ajan olemme asuneet Espoossa. Olemme rakentaneet omakotitalon ja remontoineet toisen. Meillä on neljä lasta.

Lapsemme ovat pikkulapsivuosien aikana olleet perhepäivähoidossa, yksityisellä hoitajalla, kaupungin kerhoissa, ryhmäperhepäiväkodissa ja yksityisen palveluntarjoajan ylläpitämissä päiväkodeissa sekä iltapäivähoidossa. Kaikki Espoolaiset lastenhoitomahdollisuudet ovat tulleet seitsemäntoistavuotisen päivähoitotaipaleen aikana tutuiksi.  

Lastemme koulupolkujen varrelle on osunut useampi erinomainen espoolainen koulu, niin suomenkielisenä kuin englanninkielisenäkin.  Minulla on vankka ymmärrys ja kokemus siitä, miltä espoolainen arki näyttää myös äidin näkökulmasta.


Kuva: Venny Ervasti
Kuva: Venny Ervasti
Kuva: Venny Ervasti
Kuva: Venny Ervasti

OLEN VASTUUNTUNTOINEN LÄHIMMÄINEN

Olen vastuuntuntoinen ja määrätietoinen asioiden edistäjä. Osaan kuunnella, keskustella ja rakentaa siltoja erilaisten ihmisten välille. Elämääni ohjaavat juurevat perusarvot: perhe, koti ja lähimmäisen rakastaminen sekä jokaisen ihmisen kunnioittaminen yksilönä. Haluan toimia vastuullisesti ja oikeudenmukaisesti kaikissa arjen tilanteissa.

Tämän päivän Espoossa tehdään tulevaisuuden Espoon päätökset. Näen maailmassa toivon ja positiivisen tulevaisuuden mahdollisuudet. Ne ovat näköaloja, joiden eteen haluan tehdä työtä ja rakentaa hyvää arkea Espoossa, jokaiselle espoolaiselle.  

OLEN ARJEN ESTEETIKKO

Asun ihan keskellä Espoota, Muuralan Pappilankylässä, Kuninkaantien varrella. Kotimme on nähnyt koko itsenäisen Suomen historian. Nyt on meidän vuoromme pitää huolta tästä rakennusperinnöstä.  Olemme ihan konkreettisesti poranneet juuremme espoolaiseen graniittiin hoitaessamme arvokasta asuinympäristöämme. Haluan pitää esillä koko ainutlaatuisen Vanha-Espoon alueen kulttuuriperinnön vaalimisen tärkeyttä. 

Nautin kauneudesta ympärilläni ja touhuilen mielelläni vanhan kotimme remontoinnissa mukana. Ennen kaikkea nautin kaikesta siitä kauniista, jota voin itse omin käsin luoda ympärilleni. Perinnerakentaminen on minulle elämäntapa ja tapa rentoutua. 

Nautin myös puutarhassa puuhastelusta, lukemisesta ja barokkimusiikista. Pidän itseni vetreänä vesijuoksun ja joogan avulla sekä talvisin nautin hiihtämisestä espoolaisilla hyvin hoidetuille laduilla. 

Kuva: oma
Kuva: oma


"Pauliina tunnetaan aikaansaavana, aktiivisena ja yhteistyökykyisenä tekijänä. Hän tarttuu toimeen ja toteuttaa. Rakentaa yhteisöllisyyttä ja edistää yhteistä hyvää."

"Pauliina voisi kutsua sivistysporvariksi, joka on ollut rakentamassa maailman huipputason koulutusta Espoossa. Hän laittaa tarvittaessa kädet saveen ja rappaa menemään. Pauliina on oikea nainen päättämään yhteisistä asioistamme".

"Pauliina tunnistaa ongelmat ja osaa puuttua niihin. Pauliina perehtyy asioihin huolella. Hän on vakaa realisti."

"Pauliina pysähtyy kuuntelemaan ja kuulee, on aidosti läsnä. Pauliinalla on kykyä kohdata toinen ihminen. Hän huomaa ja huomioi."

"Pauliina on positiivinen ja rehellinen. Hän tuntee vetoa ihmisten hyvinvoinnin ymmärtämiseen."

"Sydämen sivistynyt! Sitä Pauliina on."


Läheisten ja ystävien ajatuksia Pauliinasta

PAULIINA ILKKO-ERVASTI
Espoon Kokoomus varavaltuutettu
Kaikki oikeudet pidätetään 2021
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!